Reilua kauppaa

Työllistämme ja voimaannutamme naisia Afrikassa antamalla heille ammatillista koulutusta ja bisnestaitoja. Lisäksi mentoroimme heitä draamatyöpajoissa.

SBS:n kautta työllistetyt naiset tekevät käsityötuotteita jälleenmyyjillemme eri maissa. Heille maksetaan reilua palkkaa ja taataan taloudellinen itsenäisyys. He voivat myös aloittaa myöhemmin itsenäisen yritystoiminnan halutessaan. Me haluamme antaa näille naisille pääsyn globaaleilla markkinoille. Samalla he voivat myös elättää perheensä.

SideBySiden liiketoimintamalli on viedä yrittäjyyskoulutus eri Afrikan maihin ja tuoda sieltä käsityötä ja designia jälleenmyyjille. Tarjoamme kaikille ratkaisuja avaimet käteen periaatteella. Ostajalla on aina mahdollisuus vaikuttaa koulutukseen ja tuotteiden muotoiluun.

SideBySiden avulla yritysten on helppo tehdä vastuullista yritystoimintaa, samoin kuluttajilla.SideBySiden tomitusjohtaja Katja Kokkoniemi kertoi Huomenta Suomessa 6.elokuuta Afrikan hankkeesta. Hankematkalle Tansaniaan ollaan menossa taas elokuussa.

SideBySide on avoin yhteistyöverkosto, jonka toiminta perustuu eettiseen ja ekologiseen arvopohjaan. SideBySiden brändi tarkoittaa win-win-periaatetta ja oikeudenmukaisuutta. Vahvistamme naisten tasa-arvoa ja yhteiskunnallista asemaa. Valitsemalla SideBySiden tuet kehitysmaan naisia ja heidän perheitään kouluttautumaan ja työllistymään kotimaassaan, ilman välikäsiä. Valitse eettisesti oikein. Tue värikästä, luonnonmukaista ja tasa-arvoista designia.

Osta tuotteita

Eettiset ja ekologiset kodin
sisustustuotteet

Tule jällenmyyjäksi

Tule SideBySiden jälleenmyyjäksi ja auta yrittäjiä työllistymään Tansaniassa

Kummituotteita

Tule mukaan eettiseen yhteistyöhön. Kaikki tuotteet Shopissa.

HUOM! Vallitsevan korona tilanteen vuoksi, emme pysty toimittamaan tällä hetkellä Tansanian kädentaitaja naisten valmistamia tuotteita Suomeen!

Fair Business’ Friend

  • 20 unique handicrafts made by women for sale or business gifts
  • Logo of your company for the SideBySide store for one year
  • The opportunity to present your goals in the encouraging sponsorship parties

Safilina Tray

Safilina tray will decorate your interior. Diameter 40 cm.

African Women postcard set

The set of five postcards displays the pictures drawn specially for SideBySide. Their authors are: Meeri Koutaniemi, Maria Similä, Markus Tornberg, Tiia Jyrkiäinen and Mikko Salminen. Their creative work is original and inspired by a great love, to support SideBySide.

Joyce bag

Hand-made bulrush bag. There is leather lining inside the bag.
Sizes, color and pattern may be slightly different because each product is the unique handiwork.

Dimensions: 30 x 40 cm