SideBySide tuo valoa ja pyytetöntä rakkautta jokaiseen sydämeen.

SBS antaa mahdollisuuksia Afrikan Naisille, jotta he pääsisivät maailmanmarkkinoille ja löytäisivät liikekumppaneita. Me annamme naisille ammattikoulutuksen ja perusliiketoimintataitoja. SBS:n tuotto osittain menee hyväntekemiseen afrikkalaisille naisille. Tuotto käytetään myös SideBySiden toimintakeskuksen rakentamiseen ja koulutamme myös heitä hoitamaan toisiaan erilaisin hoitomuodoin.

SBS on toiminut Tansaniassa 6 vuoden ajan kouluttaen ja voimaannuttaen satoja naisia valmistamaan käsitöitä jälleenmyyjillemme eri maissa. Toimintamme perustuu win-win-periaatteelle.

Tavoitteemme on löytää kumppaneita, jotka haluavat investoida vastuulliseen liiketoimintaan. Sellaiseen, joka nostaa yhteisön elämäntasoa ihmisarvoa kunnioittaen. Hyvinvoinnin ja koulutuksen avulla tarjoamme naisille mahdollisuuden omavaraisuuteen.

SBS:n visio on yhdistää eri kulttuureja toisiinsa ja madaltaa raja-aitoja ihmisten välillä.

Tulemalla mukaan SBS-verkostoon on sinulla mahdollisuus vaikuttaa tuotteiden muotoiluun ja annat ihmisille mahdollisuuden parempaan elämään kotimaassaan.  Lisäksi tarjoamme palvelumme avaimet käteen-periaatteella. Jäsenyys oikeuttaa myös SBS-brändin käyttöön oman organisaatiosi viestinnässä ja markkinoinnissasi.

Katja Kokkoniemi, CEO
info@sidebyside.fiSijoita vastuulliseen liiketoimintaan ja naisten aseman parantamiseen! 
Neuvottele yrityksesi yhteistyöpaketti SideBySiden kanssa!

Katja Kokkoniemi
info@sidebyside.fiLämmin Kiitos SideBySiden vastuulliset kumppanit, jotka olette mukana rakentamassa parempaa maailmaa, tukemassa kulttuurien välistä yhteistyötä win-win periaattein ja mahdollistamassa jokaiselle kädentaitajalle koulutuksen ja työllistymisen mahdollisuuden omassa kotimaassaan: