SideBySide tukee Afrikan naisia ja antaa heille mahdollisuuden palata elämään yhteisönsä tukijoina kouluttamalla ja työllistämällä heitä.  Olemme aloittaneet toimintamme turvakodin naisille Kimbiliossa ja aiomme jatkaa muihin toimintakeskuksiin Tansaniassa ja muihin Afrikan valtioihin. Matka tuotteiden tilausprosessista valmiiseen tuotteeseen on hiottu yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Periaate lähtee yritysten tarpeista, joiden mukaan kartoitetaan sopivat tekijät kehitysmaasta. Yritys tilaa tuotteen SideBySiden kautta ja SideBySide huolehtii, että kädentaitajat saavat tuotteiden valmistukseen sopivan koulutuksen, tuen ja työn valvonnan.

Naisen ääni

Toimintamme keskiössä  on naisen arvon ja yhteiskunnallisen aseman turvaaminen. Haluamme  tukea monipuolisesti jokaisen yksilön vahvuuksia ja mahdollisuuksia.

Arvovalinta

Tue SideBySiden kautta kehitysmaitten naisia kouluttautumaan ja työllistymään kotimaassaan. Valitse eettisesti oikein!

Katjan matka

Toimintamallia on kehitetty 6 vuotta. Kaikki lähti Katja Kokkoniemen visiosta rakentaa parempaa tulevaisuutta ja tehdä  bisnestä  win-win –periaatteella. Katja on luonut Tansaniaan ja Namibiaan yhteistyöverkoston ja edellytykset SideBySide toiminnalle. Katjaa ovat matkan varrella inspiroineen naisten tarinat, kaikkien muittenkin tulisi kuulla ne. Lue Maailmankuvalehden tarina Katjasta ja mistä kaikki on saanut alkunsa. Tansanian hankkeen on tarkoitus laajentua muihinkin Afrikan maihin. Työ on vasta alussa, kertoo Katja.