Reilua kauppaa

Työllistämme ja voimaannutamme naisia Afrikassa antamalla heille ammatillista koulutusta ja bisnestaitoja. Lisäksi mentoroimme heitä draamatyöpajoissa.

SBS:n kautta työllistetyt naiset tekevät käsityötuotteita jälleenmyyjillemme eri maissa. Heille maksetaan reilua palkkaa ja taataan taloudellinen itsenäisyys. He voivat myös aloittaa myöhemmin itsenäisen yritystoiminnan halutessaan. Me haluamme antaa näille naisille pääsyn globaaleilla markkinoille. Samalla he voivat myös elättää perheensä.

SideBySiden liiketoimintamalli on viedä yrittäjyyskoulutus eri Afrikan maihin ja tuoda sieltä käsityötä ja designia jälleenmyyjille. Tarjoamme kaikille ratkaisuja avaimet käteen periaatteella. Ostajalla on aina mahdollisuus vaikuttaa koulutukseen ja tuotteiden muotoiluun.

SideBySiden avulla yritysten on helppo tehdä vastuullista yritystoimintaa, samoin kuluttajilla.SideBySiden tomitusjohtaja Katja Kokkoniemi kertoi Huomenta Suomessa 6.elokuuta Afrikan hankkeesta. Hankematkalle Tansaniaan ollaan menossa taas elokuussa.

SideBySide on avoin yhteistyöverkosto, jonka toiminta perustuu eettiseen ja ekologiseen arvopohjaan. SideBySiden brändi tarkoittaa win-win-periaatetta ja oikeudenmukaisuutta. Vahvistamme naisten tasa-arvoa ja yhteiskunnallista asemaa. Valitsemalla SideBySiden tuet kehitysmaan naisia ja heidän perheitään kouluttautumaan ja työllistymään kotimaassaan, ilman välikäsiä. Valitse eettisesti oikein. Tue värikästä, luonnonmukaista ja tasa-arvoista designia.

Osta tuotteita

Eettiset ja ekologiset kodin
sisustustuotteet

Tule jällenmyyjäksi

Tule SideBySiden jälleenmyyjäksi ja auta yrittäjiä työllistymään Tansaniassa

Kummituotteita

Tule mukaan eettiseen yhteistyöhön. Kaikki tuotteet Shopissa.

HUOM! Vallitsevan korona tilanteen vuoksi, emme pysty toimittamaan tällä hetkellä Tansanian kädentaitaja naisten valmistamia tuotteita Suomeen!

Друг справедливого бизнеса

  • 20 уникальных изделий ручных работы, изготовленных женщинами для продажи или деловых подарков.
  • Логотип Вашей компании для магазина SideBySide на один год
  • Возможность представлять Ваши цели на вдохновляющих спонсорских вечерах

Поднос Safilina

Поднос Safilina украсит Ваш интерьер.
Диаметр 40 см.

Серия рисунков “Женщины Африки”

Viiden kappaleen korttisarjassa on kuvattuna SideBySide-kampanjaan valmistetut taulut. Taulujen taiteilijoina ja tekijöinä ovat Meeri Koutaniemi, Maria Similä, Markus Tornberg, Tiia Jyrkiäinen ja Mikko Salminen. Taide on uniikkia ja tehty suurella sydämellä SideBySide-toiminnan tukemiseen.

Сумка Joyce

Сумка ручной работы из озёрного камыша. Во внутренней части сумки находится кожаная подкладка.
Размеры, цвет и рисунок могут незначительно отличаться, поскольку каждый товар является уникальным изделием ручной работы.

Размеры: 30 x 40 см