Varjosta Valoon!

SideBySiden yhdistystoimintamme mahdollistaa kädentaitajille henkistä hyvinvointia ja yrittäjäpainotteista koulutusta omassa kotimaassaan ja näin he pääsevät globaaleille markkinoille SideBySiden kautta itsenäisinä yrittäjinä ja työntekijöinä moniammatillisen tiimimme tukemana ja rohkaisemana.

Yhdistystoimintamme toteuttaa tarkoitustaan järjestämällä erilaisia koulutustilaisuuksia, kummi-iltoja, työpajoja, tuotelanseeraustilaisuuksia sekä hyväntekeväisyystapahtumia kulttuureita yhdistäen reilulla tavalla, jokaista yksilöä kunnioittaen.

Toivomme perheyhteisöömme kumppaneita, ketkä haluavat investoida vastuulliseen toimintamalliin, nostaa yhteisön elämäntasoa ihmisarvoa kunnioittaen sekä jakavat kanssamme saman arvomaailman. Hyvinvoinnin ja koulutuksen avulla voimme mahdollistaa ihmisille pääsyn omavaraisuuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

SideBySidena haluamme luoda konkreettisesti yhteistyössä eri organisaatioiden ja ihmisten kanssa parempaa tulevaisuutta ja olla edelläkävijöinä viemässä maailmalle konkreettista ja läpinäkyvää reilun pelin toimintamallia, jossa kaikki voivat hyvin ja jokaisen ääni tulee kuuluviin.Lähde sinäkin mukaan jäseneksemme ja sijoita muutokseen, mitä maailma todella tarvitsee ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia tukemaan!

-Be the light what you are-Lämmin Kiitos ja Arvostus SideBySiden vastuulliset kumppanit, jotka olette mukana rakentamassa parempaa maailmaa, tukemassa kulttuurien välistä yhteistyötä win-win periaattein ja mahdollistamassa jokaiselle kädentaitajalle koulutuksen ja työllistymisen mahdollisuuden omassa kotimaassaan!