Reilua bisnestä!

Työllistämme ja voimaannutamme naisia Afrikassa antamalla heille ammatillista koulutusta ja bisnestaitoja. Lisäksi mentoroimme heitä draamatyöpajoissa.

SBS:n kautta työllistetyt naiset tekevät käsityötuotteita jälleenmyyjillemme eri maissa. Heille maksetaan reilua palkkaa ja taataan taloudellinen itsenäisyys. He voivat myös aloittaa myöhemmin itsenäisen yritystoiminnan halutessaan. Me haluamme antaa näille naisille pääsyn globaaleilla markkinoille. Samalla he voivat myös elättää perheensä.

SideBySiden liiketoimintamalli on viedä yrittäjyyskoulutus eri Afrikan maihin ja tuoda sieltä käsityötä ja designia jälleenmyyjille. Tarjoamme kaikille ratkaisuja avaimet käteen periaatteella. Ostajalla on aina mahdollisuus vaikuttaa koulutukseen ja tuotteiden muotoiluun.

SideBySiden avulla yritysten on helppo tehdä vastuullista yritystoimintaa, samoin kuluttajilla.


Eettistä yhteistyötä

SideBySide on avoin yhteistyöverkosto, jonka toiminta perustuu eettiseen ja ekologiseen arvopohjaan. SideBySiden brändi tarkoittaa win-win-periaatetta ja oikeudenmukaisuutta. Vahvistamme naisten tasa-arvoa ja yhteiskunnallista asemaa. Valitsemalla SideBySiden tuet kehitysmaan naisia ja heidän perheitään kouluttautumaan ja työllistymään kotimaassaan, ilman välikäsiä. Valitse eettisesti oikein. Tue värikästä, luonnonmukaista ja tasa-arvoista designia.

Osta tuotteita

Eettiset ja ekologiset kodin sisustustuotteet

Tule jällenmyyjäksi

Tule SideBySiden jälleenmyyjäksi ja auta yrittäjiä työllistymään TansaniassaYhteistyössä mukana

Tehdään yhdessä työtä naisten ja tyttöjen oikeuksien puolesta