Tarjoa työtä tuleville yrittäjille!

Kiinnostaako yhteistyö hankkeessa, jossa yhdistyy reilu kauppa,  kehitysyhteistyö ja liiketoiminta?  Haemme kumppaneita, joita yhdistää halu uudenlaisen bisneksen tekemiseen kaikkia osapuolia tasavertaisesti hyödyttäen.

Kun yrityksenne tilaa tuotteita SideBySiden kautta,  me huolehdimme siitä, että kädentaitajat  saavat tuotteiden valmistukseen sopivan koulutuksen, tuen ja työn valvonnan.

Yhteistyökumppanit sitoutuvat  SideBySiden arvomaailmaan tilaamalla tuotteita.

SideBySide tarjoaa mahdollisuuden ekologisten kodin, – ja sisustustuotteiden ostamiseen ensin Tansaniasta. Myöhemmin aiomme skaalata liiketoimintamallia muualle Afrikan mantereelle.

Strategiamme on laajentaa tulevaisuudessa yrittäjänaisten toimintaa myös muuhun kuin käsitöihin ja sisustustuotteisiin. Annamme mahdollisuuden kädentaitajille päästä globaaleille markkinoille SideBySiden kautta itsenäisinä yrittäjinä.


Jälleenmyyjäksi!

Yrityksellänne on mahdollisuus lähteä jälleenmyyjäksi kädentaitajien valmistamille tuotteille. Näitä voivat olla esimerkiksi liikelahjat, räätälöidyt tuoteperheet sekä vähittäismyyntiin tulevat tuotteet.

Ota yhteyttä! Ideoidaan yhdessä yrityksellesi parhain mahdollinen tapa olla mukana inspiroivassa verkostossamme rakentaen yhteistyössä parempaa maailmaa!