Reilua kauppaa

Työllistämme ja voimaannutamme naisia Afrikassa antamalla heille ammatillista koulutusta ja bisnestaitoja. Lisäksi mentoroimme heitä draamatyöpajoissa.

SBS:n kautta työllistetyt naiset tekevät käsityötuotteita jälleenmyyjillemme eri maissa. Heille maksetaan reilua palkkaa ja taataan taloudellinen itsenäisyys. He voivat myös aloittaa myöhemmin itsenäisen yritystoiminnan halutessaan. Me haluamme antaa näille naisille pääsyn globaaleilla markkinoille. Samalla he voivat myös elättää perheensä.

SideBySiden liiketoimintamalli on viedä yrittäjyyskoulutus eri Afrikan maihin ja tuoda sieltä käsityötä ja designia jälleenmyyjille. Tarjoamme kaikille ratkaisuja avaimet käteen periaatteella. Ostajalla on aina mahdollisuus vaikuttaa koulutukseen ja tuotteiden muotoiluun.

SideBySiden avulla yritysten on helppo tehdä vastuullista yritystoimintaa, samoin kuluttajilla.SideBySiden tomitusjohtaja Katja Kokkoniemi kertoi Huomenta Suomessa 6.elokuuta Afrikan hankkeesta. Hankematkalle Tansaniaan ollaan menossa taas elokuussa.

SideBySide on avoin yhteistyöverkosto, jonka toiminta perustuu eettiseen ja ekologiseen arvopohjaan. SideBySiden brändi tarkoittaa win-win-periaatetta ja oikeudenmukaisuutta. Vahvistamme naisten tasa-arvoa ja yhteiskunnallista asemaa. Valitsemalla SideBySiden tuet kehitysmaan naisia ja heidän perheitään kouluttautumaan ja työllistymään kotimaassaan, ilman välikäsiä. Valitse eettisesti oikein. Tue värikästä, luonnonmukaista ja tasa-arvoista designia.

Osta tuotteita

Eettiset ja ekologiset kodin
sisustustuotteet

Tule jällenmyyjäksi

Tule SideBySiden jälleenmyyjäksi ja auta yrittäjiä työllistymään Tansaniassa

Kummituotteita

Tule mukaan eettiseen yhteistyöhön. Kaikki tuotteet Shopissa.

HUOM! Vallitsevan korona tilanteen vuoksi, emme pysty toimittamaan tällä hetkellä Tansanian kädentaitaja naisten valmistamia tuotteita Suomeen!

公平的生意朋友

  • 妇女制造的20件独一无二的手工产品可以销售或者作为商务礼品
  • 为SideBySide商店提供贵公司的商标(有效期为一年)
  • 在赞助晚宴可以介绍您的目标

Safilina托盘

Safilina托盘能美化您的房屋。直径40cm。

“非洲的妇女”一系列画作

一套明信片(5张)是专为SideBySide公司画的画作。其作者是:Meeri Koutaniemi、Maria Similä、Markus Tornberg、Tiia Jyrkiäinen 和 Mikko Salminen。其创作是独一无二的,以支持SideBySide为目标保有巨大爱情力量。规格: A6

Joyce手提包

用湖芦苇手工制造的手提包。手提包内部有真皮的衬里。
因为每件产品用手工制做的,所以其尺寸会稍微有点区别。

规格:30x40cm